Bierbrunch Gent

Sofie’s World organiseert op 19 mei de eerste bierbrunch van 2019.
Brunchen in bierland BelgiĆ« dat doe je namelijk met bier! Samen met de Gentse lunchzaak Paulette ontwikkelde het team van Sofie’s World een heerlijk lentemenu. Sofie Vanrafelghem selecteerde hierbij vijf passende bieren. Tijdens deze brunch leert Sofie je bier proeven, geeft ze een introductie rond foodpairing en deelt ze uiteraard de verhalen achter de bieren.

Deze brunch is een menu in verschillende etappes: bij elke stijl van bier past een andere smaak, een ander gerecht. Terwijl de bieren schitteren, geniet jij in het sfeervolle kader van de bootbar NOAH van een gezellige middag.

Ben je dol op de smaakvolle gerechten die op een brunch kan ontdekken? Kijk je er naar uit om in een gezellige, kleurrijke voorjaarssetting bij te praten met vrienden of familie? Wij ook! En we houden van bier. Daarom lanceert Sofie’s World de eerste bierbrunch!

Interesse om deel te nemen aan dit unieke food event?

Wees er snel bij, want Sofie’s World organiseert deze exclusieve brunch eenmalig op zondag 19 mei. De prijs per persoon is 45 euro. Reserveren doe je via bookings@sofiesworld.be met vermelding van het aantal personen. Na inschrijving krijg je een uitnodiging tot betaling. Je inschrijving is pas bevestigd na betaling. AllergieĆ«n of intoleranties? Laat het ons weten bij je inschrijving, dan houden we hier rekening mee. Inschrijven kan tot en met woensdag 15 mei.

Beer_Brunch-37 kopie